Produkter från PROMESS Montage

United Components

PROMESS är din partner inom montering och testteknik

PROMESS är specialiserad på utveckling, tillverkning och världsomspännande försäljning av servopressar i mer än 20 år. sina kärnkompetenser är utveckling av kompletta teknologier för att lösa individuella och komplexa monterings- och testuppgifter. Dessutom levererar de högkvalitativa standardkomponenter. Deras omfattande sortiment av pressar erbjuder obegränsade användningsmöjligheter.

Manuella arbetsstationer

På grund av sin höga precision är arbetsstationen särskilt lämplig för delar som måste pressas in i mikrometerområdet. Den integrerade NC servopressen positionerar med en noggrannhet på +/- 0,001 mm. På grund av sin platsbesparande design kräver systemet lite utrymme. Alla elektriska komponenter inklusive NC-styrningen är integrerade i pressramen. Ett styrskåp behövs därför inte. 

PROMESS E-shim

E-shim från PROMESS är utformad på ett sådant sätt att den kan implementeras i befintliga fixturer utan behov av kostsam anpassning av driftutrustning. Genom en extern kontroll kan e-shim justeras enligt den tidigare bestämda formavvikelsen. Justering av e-shim utförs medan linjen är i drift.

Linjärt rotationssystem

Universal Rotational Joining Module (URFM) är designad för särskilt krävande applikationer där axiella och rotationskrafter måste appliceras och övervakas samtidigt. De linjära och roterande rörelserna styrs via två oberoende axlar och övervakas av den integrerade PROMESS-mjukvaran. Kraft-förskjutnings- och vridmoment-vinkelkurvor kan genereras, övervakas och sparas.

UFM Line5 RX

Line5 RX universala anslutningsmoduler är lämpliga för enkla och komplexa monterings- och anslutningsprocesser samt för inspektions- och testapplikationer inom kraftområdet från 0,2 till 500 kN. Denna anslutningsmodul gör det möjligt att styra flera pressar med endast en styrenhet.

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20