Produkter från RNA Automation

United Components

Vi erbjuder försäljning av enskilda komponenter från RNA samt möjligheten att bygga kompletta system. Utforska gärna vårt egna ASTRO-system för att få en inblick i våra omfattande lösningar. Oavsett om du behöver specifika komponenter eller ett skräddarsytt system, är vi här för att hjälpa dig.

RNA-vibratorsystem

RNA är Europas största leverantör av vibrationslösningar, med en årlig produktion av mer än 1 500 matningssystem, t.ex. traditionella vibratorsystem, cirkulärvibratorer, linjärvibratorer, med eller utan separering i slutet av den linjära vibratorn.

Bunkrar och påfyllningssystem

Bunkrar och påfyllningssystem är en förbisedd del av vibratorsystem. De används för att fylla på vibratorsystemen så att de går stabilt.

Vår kunskap är unik och vi samarbetar med flera leverantörer om den optimala lösningen för din uppgift med bunkrar från 0,1 till 2000 liter

Flexibla matningssystem

Marknaden för flexibla matningssystem växer snabbt och genom RNA:s samarbete med schweiziska Asycube har man marknadens starkaste lösning när man pratar om flexibla matningssystem med vibrationer i 3-axlar.

Komponenter i vibratorsystem

United Components A/S är en distributör av RNA, världens största leverantör av komponenter för konstruktion av vibratorsystem.

RNA kan leverera alla tänkbara lösningar för din uppgift och i bästa kvalitet på marknaden.

Astro matarsystem

Astro matarsystem en lokalt tillverkad produkt som bygger på de överlägsna vibrationskomponenterna från RNA. De är lämpliga för ett brett utbud av ämnen och är helt beprövade lösningar till rimliga priser med kort leveranstid.

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20