Produkter från WEISS GmbH

United Components

Vi är återförsäljare av Weiss-produkter i Sverige. Vi erbjuder inte bara försäljning utan tar också hand om serviceärenden och support för att säkerställa att dina behov och förväntningar möts på bästa möjliga sätt.

WEISS Montageteknik

WEISS Linjärteknik

Pick-and-place eller en enda axel? WEISS har rätt lösning baserad på linjärmotorer som möjliggör över 100 cykler per minut, med en noggrannhet på ned till 0,01 mm.

Linjärtekniken från Weiss (linjärmoduler) kan styras av de flesta standardstyrenheter på marknaden

WEISS Accurate

WEISS Accurate

En stabil bas att bygga vidare på är avgörande för att bygga den färdiga lösningen.

WEISS Accurateär en avdelning för högprecisionslösningar baserade på direktdrift och linjärmotorer.

System kan byggas i såväl aluminium som sten, för installation i temperaturkontrollerade rum.

WEISS Indexeringsbord

WEISS är Europas största tillverkare av indexeringsbord och erbjuder ett komplett sortiment av indexbord, från de minsta till de största, fritt programmerbara eller med fasta indelningar.

WEISS Rundbord

WEISS maskiner för indexbord

Den kompletta lösningen. WEISS erbjuder ett omfattande utbud av tillbehör för användning runt runda bord: tallrikar, stativ, fixturer etc. med en hög grad av anpassning.

WEISS LS280

WEISS LS280 är en unik kombination av två viktiga egenskaper för automation, nämligen linjär förflyttning tillsammans med indexbord funktionen på en och samma gång. Denna fantastiska produkt från Weiss kallas både för palettsystem samt för linjärt indexeringsbord. Den tekniska lösningen kännetecknas av låg ljudnivå samt väldigt mjuka rörelser.

Med upp till 60 cykler per minut, ryckfri transport och ett unikt kontrollkoncept har WEISS LS280 blivit en världssuccé.

WEISS Delta robot

DR Delta robot

Delta-robotarna från WEISS kännetecknas av att de är blixtsnabba, lätta och extremt exakta. DR-serien finns med 2 till 5 axlar och är utformad för att hantera höghastighetsmontering och hantering. De används särskilt för automatiserade tillämpningar inom förpacknings- och elektronikindustrin. I dessa tillämpningar erbjuder de hög hastighet samt extrem precision. 

UC UNITED COMPONENTS AB

Importgatan 4
262 73 Ängelholm
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20

ORG: 559384-4177
VAT: SE559384417701

Lokalt kontor

Svärmaregatan 3
603 61 Norrköping
Sverige

Tel.: +46 (0) 431 758 20